ADABIYOT DARSLIKLARIDA BERILGAN HADISLARNING YOSHLAR MA’NAVIYATIDA TUTGAN O‘RNI - Dilshoda Ergasheva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
mazkur maqolada adabiyot darsliklarida berilgan Buxoriy hadislari, hadislarning bugungi ham ta’limiy, ham tarbiyaviy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maqolada ushbu mavzu yuzasidan muallif tomonidan shakllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar o‘z ifodasini topgan