ZAMONAVIY O‘QITUVCHINING KASBIY KOMPITENTLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Dilafro‘z Haydarova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada bugungi kun o‘qituvchisining kompetentligi,yosh o‘qituvchilarga tavsiyalar keltirilgan..