TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA O‘QITUVCHI KASBIY STANDARTINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Nargiza Ermetova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada umumta’lim maktablarda sifatli ta’limni ta’minlashda o‘qituvchi kasbiy standartining o‘rni va ahamiyati yoritilgan