OLIY TA’LIMDA BO’LAJAK O’QITUVCHILARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA PEDAGOGIK AMALIYOTNING AHAMIYATI - Muxabbat Samidjonova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta’limda bo‘lajak o’qituvchi - tarbiyachilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda pedagogik amaliyotning ahamiyatiga doir masalalar ochib berilgan