GEOGRAFIYA FANI O‘QITUVCHISINING KASBIY STANDARTLARIDA AMALIY MASHG‘ULOTLARNING O‘RNI - Anvar Samyayev; Munisa Ikromova; Xaydarali Mamatov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada xalq ta’limidagi islohatlar, o‘qituvchining kasbiy standartlari, geografiya fani o‘qituvchisining kasbiy standartlarida amaliy mashg’ulotlarning o‘rni to‘g’risida ma’lumotlar berilgan hamda misollar keltirilgan.