PEDAGOGLARDAGI EMOTSIONAL TOLIQISH VA UNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Kamola Oqilova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
In the state rassmatrivayutsya prichiny utomleniya v professionalalnoy jizni uchiteley, ix prichiny i sposoby ix predotvrashcheniya, a takje obsujdaetsya psychologicheskoe utomlenie i ego prichiny