KICHIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARNING MUSIQA DARSLARIDA IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISH - Orif Xalilov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada kichik yoshdagi o‘quvchilarning musiqa darslarida ijodiy faolligini oshirish, tamoyillarini ishlab chiqish hamda o‘quvchilarning ijodiy faolligini oshirish y o‘llari haqida ma’lumotlar berilgan