BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI VATANPAVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING AYRIM JIHATLARI - Jamila Shodiyeva; Nargiza Kulmatova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada boshlang?ich sinf o?quvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalashga doir fikr-mulohazalar keltirilgan