PEDAGOGIK MAHORAT – O‘QITUVCHI KASBIY STANDARTINING UZVIY TARKIBIY QISMI - Komil Haydarov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada pedagogik mahorat – o‘qituvchining kasbiy standarti tarkibida belgilovchi omillardan biri ekanligi, ta’lim islohotlari jarayonida uni takomillashtirish bilan bog‘liq muhim vazifalar to‘g‘risida mushohada yuritiladi