RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH FIZIKA O‘QITUVCHISI KASBIY STANDARTINING TARKIBIY QISMI SIFATIDA - Qurbonboy Xoliqov; Komil Duvlayev (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
ushbu maqolada fizika fani o‘qituvchisining kasbiy standarti va uning tarkibiga kiruvchi raqamli texnologiyalardan foydalanish kompetensiyasi haqida fikrlar keltirilgan.