BIOLOGIYA DARSLARIDA STEAM (INTEGRATSIYALASHG`N) TA`LIMNING AHAMIYATI - Ozoda Tojiyeva; Siroj Yuldashev (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada biologiya darslarida integrallashgan o‘qitishni joriy qilish biologiya fanining kimyo va matematik ifodalardagi talqinlari haqida ma’lumotlar berilgan