O‘QITUVCHILARNING KASBIY MAHORATINI ANIQLASHDA PEDAGOGIK KVALIMETRIYANING O`RNI VA AHAMIYATI - Navbaxor Yunusova; Zulfiya Pulatova; O‘g‘iloy Bozorboyeva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Pedagogik kvalimetriyaning ilmiy-tadqiqot metodlari jumlasiga taqqoslash, olingan natijalarni matematik statistik metod vositasida tahlil qilish va xulosa yasash, pedagogik kadrlarni suhbatdan o‘tkazish, o‘qituvchilarning fikr-mulohazalarini aniqlash maqsadida so‘rovnoma o‘tkazish, ekspertizadan o‘tkazish, ijtimoiy metodlarni kiritish mumkin.