O‘QISH DARSLIKLARIDAGI MATNLAR UCHUN TOPSHIRIQLAR TAYYORLASH VA ULAR USTIDA ISHLASH TEXNOLOGIYASI - Tursuntosh Tolipova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘qish darsliklaridagi matnlar uchun PIRLS xalqaro baholash tadqiqotlari topshiriqlari asosida topshiriqlar tayyorlash va ular ustida ishlash texnologiyasi bo‘yicha boshlang‘ich sinf o‘qituvchilariga tavsiyalar berilgan.