BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA FANIDAN UYGA VAZIFALARINI TASHKIL ETISHNING METODIK JIHATLARI - Olim Tuxtayev; Farhod Boynazarov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada matematika darslarining samaradorligini oshirishda uyga vazifalarning o‘rni. Uyga vazifalar orqali o‘quvchilarning matematika faniga qiziqishlarini oshirishning shakl, metod va vositalari asoslab berilgan.