O‘ZBEKISTON OLIY TA’LIM TIZIMIDA KREDIT-MODUL TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Xolboy Ibraimov Ibragimovich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
ushbu maqolada Respublikamiz oliy ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar natijasida jahon standartlariga mos yuqori malakali kadrlarni tayyorlash, bunda kredit-modul texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari va afzalliklari haqida so‘z yuritiladi