MANTIQIY FIKRLASHNING YURIST FAOLIY?TIDAGI AHAMIYATI - Oblomuradova, Xabiba Naimovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Globallashuv va axborotlar ko‘lami nihoyatda kengayib borayotgan hozirgi davrda axborot bosimining kuchliligi har birimizdan axborotlardan himoyalanishni mantiqiy fikrlash orqali muhim va foydali bo‘lgan ma’lumotlarni ajratib olishni talab etadi. Bu esa mantiqiy fikrlash jarayonida kechadi. Maqolada huquqshunos faoliyatida mantiqiy fikrlash ko’nikmasining ahamiyati yoritib berilgan.