MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASH VA ULARNING PSIXOLOGIYASINI O‘RGANISH - qizi, Ismoilova Sabina Erkin (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Bilamizki, bolalarda ilk maktab yoshigacha juda ham o’zgaruvchan bo’ladi. Turli xildagi fe’l-atvor shakllanadi.Ushbu maqolada bolalarning maktabga tayyorlash ularga dastlabki ko’nikmalarni berish va ularning psixologiyasini o’rganish to’g’risida fikr yuritilgan.Maktab yoshi