FUNKSIONAL SAVODXONLIKNING ASOSI O‘QISH SAVODXONLIGIDIR - Urinbayeva, Dilbar Bazarovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mazkur maqola o‘qish savodxonligini rivojlantirishda pedagogik texnologiyalaridan qo‘llanishi xususida fikr bildirilgan.