ZAMONAVIY GEOGRAFIYA DARSLARINI TASHKIL ETISH - Mamarasulova Dilafruz Rasulovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada 6- sinflar kesimida Shimoliy Amerikaning berilgan mavzularidan hosil bo’lgan o’quvchilar bilimidagi bo’shliqlar yuzasidan dars ishlanma tayyorladim.Ishlanmada o’quvchilar darajasiga mos ravishda har xil “To’g’ri yoki noto’g’ri “, “Darajali Assisment “, Jumlani to’ldir”, “Hayvonlarni o’z tabiat zonasiga joylashtir”, “Qaysi biri ortiqcha “, “Geografik diktant” ,”Besh savolga besh javob”,“Qanday diagrammasi”, “Xotira mashqi” metodlardan foydalangan holda topshiriqlar tayyorlangan.