MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI PEDAGOG KADRLARINI KASBIY RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Sharipova Gulruxsor Nurkabilovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada MTTda pedagog kadrlarini kasbiy va shaxsiy rivojlantirish, ularning intellektual salohiyatini oshirish yo’llari, mustaqil ta’lim olish tizimini takomillashtirish masalalari yoritilgan.