KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARGA SONLI IFODALARNI OSON VA TEZ HISOBLASHGA O’RGATISH USULLARI - Turdimurodov Otabek; T shquvvatova Zulxumor (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
maqolada qo’shish amalini o’rganishning tartibi haqida, yig’indi qoidasidan foydalangan holda qo’shish amalini qulay usullarda yechish, bu amalni o’rgatishda interfaol metodlardan foydalanish ya’ni , Baliq skeleti’’ va , Oltin yulduzcha” metodlari haqida, sonli ifodalar va ular ustida amallar bajarishning usullari haqida mulohaza, fikr va takliflar o’rin olgan.