YOSH FUTBOLCHILARNI TEXNIK VA TAKTIK TAYYORGARLIGINI OSHIRISH SAMARADORLIGI - Ilxomovich, Muminov Feruz (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Bu maqolada bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport soxasida, ayniqsa, futbolni rivojlantirishbolalar sportini yanada rivojlantirish, har bir shaxar va qishloqda zamonaviy talabalarga javob beradigan, zarur anjomlar bilan jixozlangan sport maydonchalari, inshoot va majmualarni barpo etish bo’yicha amalga oshirayotgan ishlarimiz o’zining ijobiy samarasini berayotganligi yoritib berilgan.