BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI INTELEKTUAL FAOLIYATGA TAYYORLASHNING IJTIMOIY JIHATDAN ZARURLIGI VA ULARNI AMALGA OSHIRISHNING KONSEPTUAL ASOSLARI - Safaraliyevna, Maxamatova Feruza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada bo’lajak o’qituvchilarni intelektual faoliyatga tayyorlash va bu jarayonning ijtimoiy jihatdan zarurligi hamda ularni amalga oshirishning muhim jihatlari haqida so’z boradi.