BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Siddiqov, B. S.; G‘aniyevich, Quldashev Murodjon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada korrupsiya tushunchasining mazmuni va mohiyati, bo‘lajak o‘qituvchilarda korrupsiyaga qarshi kurash kompetentligini takomillashtirish bo‘yicha statistik ma’lumotlar va xorijiy amaliyot tahlili haqida so‘z yuritilgan.