BOSHLANG‘ICH TA’LIMDAGI SINF RAHBARLARINI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHNING ROLI (MALAKA OSHIRISH KURSLAR MISOLIDA) - Dilfuza Jamilovna, Nurmanova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada sinf rahbari (boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining) sifatida xalq ta’limi xodimlarini malakasini oshirish tizimida uzluksiz kasbiy rivojlantirish, zamonaviy boshqaruvga oid bilimlar va innovatsiyalar, ilg‘or xorijiy tajribalardan samarali foydalanish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini o‘quv jarayoniga keng tatbiq etish hamda kasbiy mahoratini muntazam takomillashtirish masalalarini tahlil qilish hamda foydalanish uchun metodik tavsiyalar keltirilgan.