So’nggi yillarda xalq ta’limi tzimida amalga oshirilayotgan islohotlarning izchilligi - Dilafruz Sabirovna , Shaniyazova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
ushbu maqolada mamlakatimizda xalq ta’limi sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar va ularni amaliyotga tadbiq etish dolzarbligi, islohotlarning samaradorligi natijasida pedagog xodimlar uchun yaratilayotgan imkoniyatlar izchilligi bayon etilgan.