MEHNAT TARBIYASI SHARQ MUTAFAKKIRLARI TALQINIDA - Baxodirovna, Raximova Ra’no (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada yosh avlodni mehnatsevar etib tarbiyalashda Sharq mutafakkirlari asarlaridan foydalanish haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Sharq mutafakkirlari Kaykobus, Alisher Navoiy, Forobiy, Sa’diy Sheroziy, Abdulla Avloniy asarlarida mehnat tarbiyasining yoritilishiga oid fikrlardan namunalar keltirilgan.