O?QITISH JARAYONIDA MODELLASHTIRISH METODINING FIKRIY MODELLARIDAN FOYDALANISHNING SAMARADOR YO?LLARI - Ro?ziyeva, S.H. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimidagi umumta’lim maktab bosqichidagi ona tili fanining sintaksis bo?limidagi gap bo?laklari mavzusini modellashtirish texnologiyasi asosida o?qitishning sifat va samaradorligi haqida fikr yuritilgan. Gap bo?laklarining tabiiy hamda fikriy modellari ko?rasatib berilgan.