FARZANDLARIMIZGA O‘Z KASBIMIZ TO‘G‘RISIDA - Eraliyevna, Sanaqulova Matluba (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
ushbu maqolada ota – onalar farzandlariga o‘z kasblarining sirlarini o‘rgatishlari va ularni kasb tanlashga yordam berishlari haqida so‘z yuritildi.