HAYOT DAVOMIDA TA’LIM OLISH: YANGI PARADIGMALAR VA KUTILADIGAN NATIJALAR - Sadikovich, Kiyamov Nishon; qizi, Mamadaminova Munisa Maxmudjon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu tezisda ta`lim sohalarida yangi paradigmalar, ulardan kutiladigan natijalar, pedagogik qarashlar muhokama etiladi.