BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA PEDAGOGIK KOMPETENTLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Asfandiyorovich, Fayziyev Mirzaali; Tohirovna, Saidova Ozoda (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda pedagogik kompetentlik sifatlarini rivojlantirishning ilmiy-nazariy asoslari haqida fikr yuritilgan.