BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING INNOVATSION KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Shavkatjonovna, Mirzoyeva Nigora; qizi, Pirnazarova Shahlo Boynazar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining innovatsion kompetentligini shakllantirishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati va uni qo‘llash samarasi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, o‘qituvchining innovatsion kompetensiyasini rivojlantirish yo‘llari yoritib berilgan.