BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA DARSLARGA BO’LGAN QIZIQISHLARNI STEAM TA’LIM DASTURI ASOSIDA OSHIRISH - qizi, Odilova Xayriniso G’ulom (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
STEAM yondashuvi o’quv samaradorligiga ta’siri shundan iboratki amaliyot nazariy bilimlar singari muhimdir. Ya’ni, o’rganish paytida biz nafaqat miyamiz bilan, balki qo’limiz bilan ham ishlashimiz kerak.