BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Axmedovna, Adilova Dilorom (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘qituvchining o‘zini-o‘zi rivojlantirishda kasbiy kompetentlikning ahamiyati va tutgan o‘rni ochib berilgan. Maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilari o‘quv faoliyatini boshqarishda va o‘quvchilarga ta’lim - tarbiya berishda pedagogik qobiliyatini rivojlantirishninh psihologik va pedagogik jihatlari tahlil qilingan.