BO’LAJAK MUSIQA O’QITUVCHILARINI MA’NAVIY-MA’RIFIY FAOLIYATGA TAYYORLASHNING METOD VA SHAKL VOSITALARI - Nuriddinovna, Jalilova O’g’iloy (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Mamlakatimizda Oliy ta’lim tizimini rivojlantirish, ta’lim sifatini yaxshilash, ilmiy va innovatsion faoliyatni samarali tashkil etish borasida amalga oshirilayotgan islohatlar talabalarni ma’naviy-ma’rifiy faoliyatga innovatsion yo’naltirish imkoniyatlari kengaymoqda, Oliy ta’lim tizimida ma’naviy-ma’rifiy faoliyatning nazariy metodologiyalarini tahlil qilish, bo’lajak musiqa o’qituvchilarini tayyorlashning ma’naviy-ma’rifiy faoliyat jarayoni uchun axborot metodik ta’minotni ishlab chiqish mavzuning dolzarbligi hisoblanadi.