O‘SMIRLARDA XULQI OG‘ISHGANLIK HOLATLARI VUJUDGA KELISHINING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Roziya, Nomozova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada o‘smirlik yoshida xulqi og‘ishish holatlarining vujudga kelishi, ularga turtki beruvchi omillar, deviant xulq muomala belgilari, diagnostika qilish masalalari va inson kamolotida oilaviy tarbiyaning o’rniga oid qarashlar tahlil qilinib, tavsiyalar yoritilgan