BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI ANGLASH VA TUSHUNISH DARAJALARINI BAHOLASHNING ILMIY-METODIK ASOSLARI - Shaxmurodova, Diljahon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini anglash va tushunish darajalarini baholashning ilmiy-metodik asoslari keng yoritilgan. Shuningdek, bilish, o‘rganish, qo‘llay olish, analiz (tahlil) va sintez, filtr qilish, tanqidiy va tizimli fikrlash, baholash yuzasidan muayyan xulosalar umumlashtirilgan.