«ОТМ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ КАСБИЙ ФАОЛИЯТИ» ТУШУНЧАСИНИНГ МОҲИЯТИ ВА МАЗМУНИ - ??????????, ?????? ?????? (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Мақолада “олий таълим муассасалари ўқитувчисининг касбий фаолияти” тушунчасининг моҳияти олиб борилган тадқиқотлар тавсифини келтириш орқали илмий жиҳатдан тадқиқ қилинган. Шунингдек, ОТМда ўқув жараѐнининг ўзига хосликлари ва бунда педагогнинг фукнционал вазифалари ѐритилган.