UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYACHILARINING METODIK KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Karimova, Umida (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarini uzluksiz kasbiy rivojlantirishning ilmiy-metodik asoslari yoritilgan. Shuningdek, tarbiyachilarning metodik tayyorgarlik tushunchalari va metodik bilimlari turli aspektlar bilan bog‘liq holda belgilangan.