O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMINING JORIY ETILISH MASALALARI - qizi, Julmatova Dilnoza Jur’atjon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
ushbu maqolada Respublikamizdagi alohida ta’lim ehtiyojiga muhtoj bo‘lgan o‘quvchilarni ijtimoiylashtirish hamda faol hayot tarziga kirib borishlari uchun beriladigan amaliy yordam ko‘rsatish borasidagi pedagogik va psixologik jihatlariga qaratilgan.