XX ASRNING 20-YILLARIDA O‘ZBEKISTONDA MAORIF SOHASIDAGI SIYOSAT VA UNING AMALGA OSHIRILISHI - o‘g‘li, Quchqarov Doniyor Abdumalik (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada XX asrning 20-yillarida sovet hokimiyati tomonidan maorif sohasida amalga oshirilgan siyosat va uning natija va oqibatlari, mahalliy respublikalarda tashkil etilgan savodsizlikni tugatish kurslari faoliyati ilmiy adabiyotlar tahlili asosida amalga oshirilgan.