BADIIY IJODKORLIK VA ADABIYOTNING TA’LIMDAGI SAMARADORLIGI - Sheraliyevna, Tursunova Dilafro’z (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqola badiiy ijodkorlik, uning kelib chiqishi, ta’rifi, tasnifi, adabiyotning ta’limdagi samaradorligi, bu yo’lda olib borilayotgan metodik ishlar va ularning natijalari haqida batafsil yoritilgan.