ZAMONAVIY YOSHLARIMIZNING KELAJAGIGA OMMAVIY MADANIYATNING TA’SIRI - XALIYAROVNA, SHUKUROVA NILUFAR (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda butun dunyoga xavf solayotgan va yoshlarning ongiga salbiy ta’sir ko‘rsatayotgan “ommaviy madaniyat”, unga qarshi kurashishda yuksak ma’naviy va axloqiy bilimlarni shakllantirish masalalari keltirilgan.