O`ZBEKISTONDA TA’LIM SOHASIDAGI ISLOHOTLAR: INKLYUZIV TA’LIM VA YANGICHA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Qobiljon qizi, Sa’dullayeva Gavhar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada yurtimiz ta’lim tizimidagi islohotlar va ularning ahamiyati, inklyuziv ta’limni yuksaltirish masalalari, 2020-2025 yillarda xalq ta’limi tizimida inklyuziv ta’limni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik mohiyati tahlil qilingan.