INKLYUZIV TA’LIM: NUTQIDA NUQSONIGA EGA BOLALARDA NUQSONNING KELIB CHQISH SABABLARI, ULARNING JAMIYATGA MOSLASHUVI VA TA’LIMGA JALB QILISH MASALALARI - Zafarovna, Akramova Muhabbat; Sirojiddinova, Saxaddinova Nigina (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Respublikamizda yo‘lga qo‘yilayotgan inklyuziv ta’lim tizimi, alohida ta’lim ehtiyojiga ega bo‘lgan bolalar, nutqida nuqsoni bor bolalarning kamchiliklari va uning oldini olish, bunday toifadagi bolalarni ta’limga jalb etish.