BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANISH - Karshiyevna, Tolipova Tursuntosh; Davronovna, Muminova Lola (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida didaktik o‘yinlardan foydalanish bo‘yicha o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishlarini oshirish, diqqatini jamlash maqsadida qo‘llash mumkin bo‘lgan didaktik o‘yinlar tavsiya etilgan.