DARSLARDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Karshiyevna, Tolipova Tursuntosh; Pulotovna, Raxmatov Zilola (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish usullaridan namuna keltirilgan.