O‘QITUVCHI SHAXSIGA QO‘YILADIGAN MUHIM TALABLAR - Jamshid, Xudoyqulov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
ushbu maqolada o’qituvchilarga qo’yiladigan zamonaviy talablar va o’qituvchilarning dunyoqarashlarini shakllantirish haqida ma’lumotlar yoritilib berilgan.