UMUMTA’LIM MAKTABLARDA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMI - Sharafiddin qizi, Oblaqulova Maftuna; Ahrol qizi, Bahriddinova Barchinoy; Ilhom qizi, Abdullayeva Marjona (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi ya’ni inklyuziv ta’lim tizimining takomillashuvi, va bu umumta’lim maktablari va ixtisoslashtirilgan maktab tashkilotlarida ham joriy qilinganligi, inklyuziv ta’lim tizimini rivojlantirish maqsadida yangi qaror va farmonlar qabul qilinib, vazifalar yuklatilganligi haqida so’z boradi.