INKLYUZIV TA’LIM MOHIYATI VA OLDIDA TURGAN ASOSIY MUAMMOLARI - Erkin qizi, To‘ychiyeva Bahora; Qo‘ldosh qizi, Davronova Xurshida (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyev 2020-yilning oktabrida qabul qilingan alohida ta’lim ehtiyojlari bo`lgan bolalarga ta’lim-tarbiya berish tizimini,inklyuziv ta’limni yanada takomillashtirish chora-tadbirlari to`g`risidagi qarori 19-may kuni Oliy Majlis ilk bor inklyuziv ta’lim tushunchasi kiritilgan yangi tahrirdagi “Ta’lim to`g`risida”gi qonuni.